(c) Tom Talloen Fotografie

Portret & familie

Alleen, met je geliefde of gezin, communie of lentefeest?  Ik maak tijdloze portretten op een locatie naar keuze, binnen of buiten.   Misschien gaat je voorkeur wel weg naar een day in the life reportage: ongedwongen fotografie in een losse stijl, niet geposeerd, maar een weergve van het leven zoals het is.

Portretshoot me, you, us

Een reeks professioneel gefotografeerde en afgewerkte portretten op een locatie naar keuze, binnen of buiten.  Ideaal voor:

  • Loveshoots
  • Zwangerschapsfotografie
  • Individuele portretshoots
  • Familieshoots
  • Communie/lentefeest (zie ook afzonderlijke pagina)
  • Glamour/boudoir fotoshoots

Day in the life reportage

Een day in the life reportage is een fotoshoot van alledaagse dingen in reportagestijl , het leven zoals het is. Een lach of een traan...
Ik registreer die gewone ongewone momenten bij jullie thuis of op locatie.  Niets is te gek of te gewoon: de 'avondspits' thuis, kinderen naar bed brengen, een uitje naar de speeltuin, zandkastelen bouwen op het strand...  We maken er een reportage van, een verhaal om nu van te genieten en later te herinneren.  Ideaal voor al wie niet zo graag poseert en houdt van echt spontane foto's.

Bovenstaande prijscalculaties zijn inclusief BTW geldig voor boekingen in 2018.   Bij elke shoot is een upgrade of uitbreiding mogelijk.  Alle prijzen zijn inclusief vervoerkosten binnen een straal van 15 kilometer.  (+ 15 km.: 0,35 euro/km.).  Bij een fotoshoot van grotere groepen (+5 personen) wordt een toeslag van 30 euro gerekend.  In deze gevallen zal de fotoshoot ook ongeveer 1,5 uur duren.  Deze toeslag geldt niet voor de "Day in the life" -reportage.