(c) Tom Talloen Fotografie - all rights reserved
logo

Alleen, met je geliefde of gezin, communie of lentefeest.   Tijdloze portretten op een locatie naar keuze, binnen of buiten.  Misschien gaat je voorkeur wel weg naar een day in the life reportage: ongedwongen fotografie in een losse stijl, niet geposeerd, maar een weergave van het leven zoals het is.

Portretshoot me, you, us

Een reeks professioneel gefotografeerde en afgewerkte portretten op een locatie naar keuze, binnen of buiten.  Ideaal voor:

  • Loveshoots
  • Zwangerschapsfotografie
  • Individuele portretshoots
  • Familieshoots
  • Communie/lentefeest (zie ook afzonderlijke pagina)

Day in the life reportage

Een Day in the life reportage is een fotoshoot van alledaagse dingen in reportagestijl , het leven zoals het is. Een lach of een traan...
Ik registreer die gewone ongewone momenten bij jullie thuis of op een locatie.  Niets is te gek of te gewoon: de 'avondspits' thuis, kinderen naar bed brengen, een uitje naar de speeltuin, zandkastelen bouwen op het strand...  We maken er een reportage van, een verhaal om nu van te genieten en later te herinneren.  Ideaal voor al wie niet zo graag poseert en houdt van echt spontane foto's.

You are beautiful

We maken glamoureuze portretten in een vooraf afgesproken stijl, alsof ze voor de cover van Vogue waren.
Waarom?   Misschien voor je partner of je portfolio, maar vooral ook voor jezelf, je bent mooi en dat mag op beeld.

Boudoirfotografie gaat nog een tikkeltje verder.  Iets sensueler, iets intiemer, iets verleidelijker.  Lingerie, tederheid, niet vulgair maar toch een tikkeltje ondeugend.  We spelen met licht en schaduw zodat de vrouwelijke vormen en elegantie maximaal naar boven komen.
Waarom? Voor je partner, of voor jezelf, omdat je mooi bent.