(c) Tom Talloen Fotografie

Huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf

Vreugde, emotie, vrienden, familie, onvergetelijke momenten, leuke details,... Ik breng jullie verhaal in beeld,  een verhaal van alle grote en kleine dingen die jullie huwelijksdag uniek maken.  Ik fotografeer in een journalistieke stijl met respect voor de puurheid en de echte emoties.  Eerst registreren en heel af en toe regisseren.

OPGELET: De Coronacrisis stuurt de planning voor huwelijken stevig in de war.   Momenteel worden vrijwel alle huwelijken van 2020 verplaatst naar 2021.   Om die reden is het momenteel niet mogelijk huwelijken te boeken die eerder plaatsvinden dan oktober 2021.

Goed begonnen...

Eerst luister ik even vrijblijvend hoe jullie mooiste dag er (ongeveer) zal uitzien.  Gezelllig bij een kop koffie, bij mij thuis of bij jullie, of online van achter de PC.   Op basis van de tijdsduur en jullie specifieke wensen maak ik een offerte op maat.   Als dat allemaal klikt, spreken we een tijdje voor het huwelijk opnieuw af en leggen we alles in een definitieve plooi.   Op die manier ben ik helemaal op de hoogte van jullie dag en kan ik goed geïnformeerd fotograferen.

Hoog resolutie foto's in online galerij

Na jullie grote dag ga ik met de foto's aan de slag.  De beelden worden zorgvuldig geselecteerd, nabewerkt en geoptimaliseerd voor een professioneel resultaat. Jullie ontvangen ruim voldoende afgewerkte foto's in hoge resolutie in een beveiligde online galerij.  Zo kunnen jullie thuis of op reis jullie dag nog eens opnieuw beleven.   De galerij kan ook gedeeld worden op sociale media, ideaal om vrienden en kennissen te laten meegenieten.

Tijdige aflevering

Nee, jullie hoeven geen half jaar te wachten op de foto's.   Binnen de vier tot zes weken krijgen jullie de digitale foto's.   Reken voor albums op een drietal weken productietijd nadat we een definitieve layout bekwamen.

Mini-album of huwelijksalbum: jullie keuze

Bij elke huwelijksreportage zit standaard een mini-albumpje inbegrepen waarin je jullie highlights kwijt kunnen, want niets overtreft echter de charme en de gezelligheid van een tastbaar album.   Kiezen jullie voor een groot album, dan is dit mini-albumpje ook fel gewaardeerd als geschenkje voor ouders-grootouders :-)

25% loveshoot-korting bij boeking

Een loveshoot (waarde afzonderlijk: 200 euro) kan ideaal zijn als kennismaking, voor het maken van de uitnodiging. Misschien willen liever in alle rust op een ander moment de koppelshoot of plannen jullie wel een 'trash the dress'.  In ieder geval, bij een boeking van een huwelijksreportage genieten jullie een korting van 25% voor een loveshoot.

Budget

Het budget voor huwelijksfotografie hangt af van de duur van de reportage.   Dit is dus zeer divers.  Reken voor een dagreportage (8 uur), inclusief ongeveer 500  afgewerkte foto's in hoge resolutie én een fotoboekl een investering van 1.250 euro en vanaf 1.350 euro met een top class huwelijksalbum.

Heel graag gedaan...