(c) Tom Talloen Fotografie - all rights reserved
logo

Huwelijksfotograaf

Hoog resolutie foto's

De beelden worden zorgvuldig geselecteerd, nabewerkt en geoptimaliseerd voor een professioneel resultaat. Jullie ontvangen de afgewerkte foto's in hoge resolutie.

Mini-album inbegrepen

Bij elke huwelijksreportage zit standaard een mini-albumpje inbegrepen waarin je jullie highlights kwijt kunnen, want niets overtreft echter de charme en de gezelligheid van een tastbaar album.   Kiezen jullie voor een groot album, dan is dit mini-albumpje ook fel gewaardeerd als geschenkje voor ouders-grootouders :-)

Online Fotogalerij

Beleef jullie huwelijk online opnieuw via jullie persoonlijke fotogalerij.   Delen op sociale media met vriendenen familie, foto's downloaden,... Alles is met een muisklik gefikst.

Goed begonnen...

Eerst luister ik even vrijblijvend hoe jullie mooiste dag er (ongeveer) zal uitzien.  Gezelllig bij een kop koffie, bij mij thuis of bij jullie, of online van achter de PC.   Op basis van de tijdsduur en jullie specifieke wensen maak ik een offerte op maat.   Als dat allemaal klikt, spreken we een tijdje voor het huwelijk opnieuw af en leggen we alles in een definitieve plooi.   Op die manier ben ik helemaal op de hoogte van jullie dag en kan ik goed geïnformeerd fotograferen.

Tijdige aflevering

Nee, jullie hoeven geen half jaar te wachten op de foto's.   Binnen de vier tot zes weken krijgen jullie de digitale foto's.   Reken voor albums op een drietal weken productietijd nadat we een definitieve layout bekwamen.

25% loveshoot-korting

Een loveshoot (waarde afzonderlijk: 199 euro) kan ideaal zijn als kennismaking, voor het maken van de uitnodiging. Misschien willen liever in alle rust op een ander moment de koppelshoot of plannen jullie wel een 'trash the dress'.  In ieder geval, bij een boeking van een huwelijksreportage genieten jullie een korting van 25% voor een loveshoot (150 i.p.v. 200 euro).

Heel graag gedaan...

Investering

Jullie investering hangt af van het aantal uur fotografie op de huwelijksdag. Onderstaande prijscalculaties geven al idee. Ze zijn inclusief BTW en geldig voor boekingen vanaf 1 januari 2018. Liever een offerte op maat? Dat kan.

 • 550
  4 uur
 • Tot 4 uur reportage

  Afgewerkte hoog resolutiefoto's (ca. 200)

  Mini-album 20x15 cm 10 pagina's (upgrade mogelijk)

  Online fotogalerij

 • 1075
  8 uur
 • Tot 8 uur reportage

  Afgewerkte hoog resolutiefoto's (ca. 450)

  Mini-album 20x20 cm. 20 pagina's (upgrade mogelijk)

  Online fotogalerij

  100 km. vervoerskosten inbegrepen

 • 1500
  12 uur
 • Tot 12 uur reportage

  Afgewerkte hoog resolutiebeelden (ca. 650)

  Mini-album 20x20 cm (upgrade mogelijk)

  Online fotogalerij

  Uitvergroting op Dibond 40x60 cm.

  Online galerij

  100 km. vervoerskosten inbegrepen.